PmWikiDa

PmWiki er et WikiWikiWeb system beregnet til enkel, holdbaseret vedligeholdelse af websider.

Websider lavet med PmWiki opfører sig som almindelige websider, undtagen at de har et "Rediger" link der gør det nemt at ændre indholdet af eksisterende sider, og tilføje nye sider - med nogle få, enkle regler (grundlæggende redigering). Det er ikke nøvendigt at kende HTML eller CSS eller kode noget. Retten til at redigere sider kan gives til alle (også ukendte personer) eller til en lille gruppe forfattere.

Hvad kan PmWiki?

Designfleksibilitet: En administrator kan hurtigt ændre designet med såkaldte "skins" (hud eller overflade) samt med HTML skabeloner. Hvis der ikke er et "skin", der passer dit design, så kan man nemt ændre en eksisterende eller lave en selv.
Adgangskontrol: PmWiki har password beskyttelse, der kan pålægges et helt site, grupper af sider, eller til enkelte sider. Denne beskyttelse styrer hvem der kan læse sider, redigere sider og tilføje vedhæftede filer. PmWikis password beskyttelse er sin egen, men kan godt fungere sammen med eksisterende systemer såsom .htaccess, LDAP-servere, og MySQL-databaser.
Kodefleksibilitet og plugins: Et princip i vores filosofi (PmWikiPhilosophy) er kun at tilføje grundlæggende funktioner til kodens "kerne", men at gøre det enkelt for administratorer at tilpasse visse ting. Hundredevis af disse "tilpasninger" (som vi kalder "opskrifter") er tilgængelige fra PmWiki Cookbook.

Dette site kører pmwiki-2.3.35.

PmWiki er skrevet i PHP og kan bruges under General Public License (GPL). Det kan downloades fra http://pmichaud.com/pub/pmwiki. Dokumentationen er tilgængelig via dokumentationsindexet.

PmWiki er et registreret varemærke tilhørende Patrick R. Michaud (http://pmichaud.com).


Original side på PmWikiDa.PmWikiDa - Backlinks
Sidste ændringer:
PmWikiDa.PmWikiDa: 2014-10-28 20:53